pic04

Detektivní kancelář BuldoQ

0 722

Detektivní kancelář BuldoQ, jejíž majitelem je bývalý ředitel a zakládatel firmy GRUND SECURITY s.r.o., navazuje na více než 12-letou tradici oboru soukromé detektivní činnosti ve Východních Čechách.

Soukromý detektiv Mgr. Milan Bláha, absolvent Policejní akademie ČR a Metropolitní univerzity Praha, se specializuje na odhalování podvodů, krádeží v rodinách nebo ve firmách. Jedná se o detektivní formu vyšetřování. Soukromý detektiv zajišťuje důkazy buď pouze pro potřeby klienta na základě jeho zákonného důvodu (právního zájmu) nebo pak následně i pro jeho soudní nebo správní řízení. Často také vše činí ve spolupráci s advokáty. K odhalení trestné činnosti je využíván i detektor lži.

Nejčastější náplní práce soukromého detektiva jsou však detektivní prověrky a to právě osob, firem a událostí. Prověrka osob se týká především uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců, nemocných zaměstnanců a dlužníků, či neplatičů výživného a jiní. U firem se zjišťuje sídlo, bezdlužnost, majetkové poměry, statutární orgán, společníci atd. a v neposlední řadě, prověrky se dělají hlavně u událostí sportovních, kulturních, rodinných a jiných společenských akcí.

Neméně významnou formou detektivní činnosti je i zpravodajství, zejména konkurenční zpravodajství. Zde je významná Metoda 5-ti Porterových sil, kdy na konkurenci (rivalitu) tlačí nová konkurence, vliv dodavatelů, substituční produkty a vliv odběratelů.

V rámci obranného zpravodajství využívají firmy detektivních služeb hlavně pro zajištění personální, informační a administrativní bezpečnosti. Nadále ochranu proti vlivu konkurence, ochranu obchodního tajemství a osobních údajů, ochranu soukromí a osobní identity a v neposlední řadě dalších práv a oprávněných zájmů.

Pro klienty detektivní kanceláře je zásadní mít kvalitní zaměstnance, spolehlivé dodavatele, slušně platící zákazníky a informace o konkurenci. To vše poskytuje konkurenční výhodu a vytváří tak úspěšnou firmu.

Prezident České komory detektivních služeb, pan Bc. Pavel Caprata, MBA, sdělil, že pan Mgr. Milan Bláha byl na celostátním Sněmu opětovně zvolen do prezídia České komory detektivních služeb a rovněž je regionálním zmocněncem pro Královehradecký a Liberecký kraj.

Admin

Všechny příspěvky autora: Admin

Website: http://www.grandmedia.cz

Podobné články

Přidat komentář

You must be logged in to post a comment.